Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Facebook VIDEO Garažu trajekta potopilo more, grozni uvjeti u WC-u

VIDEO Garažu trajekta potopilo more, grozni uvjeti u WC-u

Oglasila se Jadrolinija

Na trajektu Brestova koji prometuje od Prapratnog do Sobre uvjeti su katastrofalni, o čemu svjedoče i snimke objavljene u Facebook grupi Oglasnik otoka Korčule. Na njima se vidi da je garažu trajekta poplavilo more, ali i strašni uvjeti u brodskome WC-u.


Na upit Dnevnika.hr o stanju na trajektu Brestova danas je odgovorila Jadrolinija. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

'Svjesni smo nedostataka trajekta Brestova koji trenutno liniju Prapratno - Sobra održava kao zamjena.

Od idućeg tjedna na liniji će zaploviti trajekt Valun čime će ove poteškoće biti otklonjene te će znatno porasti i kvaliteta usluge na ovoj liniji. Našim se putnicima ispričavamo na neugodnosti, ali ipak napominjemo da sigurnost u niti jednom trenutku nije bila upitna.

Kada je riječ o čistoći sanitarnih čvorova, uputili smo zahtjev prema nadležnim službama vezano za trajekt Brestova te će naša interna kontrola svakako dodatno provjeravati situaciju na terenu.

Svjesni smo problema koji nastaju u periodu ljetne sezone kada porastom prometa raste i fluktuacija putnika kroz prostore broda te samim time raste i mogućnost naglog nastanka nereda bez obzira na napore posade, koja u plovidbi ima velik obujam poslova.

Razumijemo probleme otočana te se trudimo svojim ulaganjima imati na umu upravo povećanje kvalitete usluge kroz cijelu godinu.

Upravo je zato obnova flote u našem fokusu posljednjih godina. Investicije i nabavke novih brodova se izvršavaju s prioritetom zamjene najstarijih brodova u floti te praćenjem potreba i povećanja prometa na pojedinim linijama.

U daljnjim ćemo investicijama svakako imati na umu i ovu liniju budući da je dugoročni cilj sveukupna modernizacija i obnova flote'.

Vaša reakcija na temu