Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (YouTube) VIDEO Juka na lokaciji snimanja jedne od najpopularnijih serija svih vremena

VIDEO Juka na lokaciji snimanja jedne od najpopularnijih serija svih vremena

Novi putopis iz New Yorka

Splitski fotograf i pustolov Jurica Galić Juka objavio je novi video iz New Yorka.

'Zadnjih godina rijetko letim na zapad. U New Yorku sam završio nenadano, zahvaljujući prijatelju Ervinu Pajiću koji je organizirao putovanje u NY za odlazak na meč Stipe Miočić vs Jon Jones (UFC 295). Iako je meč otpao, odlučio sam da ipak posjetim kultnu 'Veliku Jabuku'...

Četvrti dan u New Yorku obilazim legendarni Empire State Building koji je sagrađen 1931. i sve do 1970. bio najveći neboder na svijetu. Vezan je za snimanje brojnih filmova od kojih je svakako najpoznatiji 'King Kong'. Osim te zgrade obilazim i poznatu atrakciju 'High Line', kao i mjesto na kojem se snimala popularna serija 'Prijatelji'', napisao je u opisu.


Vaša reakcija na temu