Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube: PodKaST VIDEO Kviz duel - novost na sceni

VIDEO Kviz duel - novost na sceni

Ističe se formatom koji nudi dinamičnost i neizvjesnost

Željeli ste se okušati u nekom od TV kvizova, ali možda biste se ipak prvo okušali pred nešto manjim auditorijem? Željeli ste testirati svoje znanje, ali biste to radije učinili sa svojim prijateljem? Dosadio vam je klasični format pitanje-odgovor?

Nakon uspješno odrađenog serijala sportskog kviza, dinamični duo u sastavu Toni Grčić - voditelj - i Boris Delipetar - sastavljač, u suradnji s platformom PodKaST donosi vam novi kviz općeg znanja – Kviz duel. 

moru kvizova na rastućoj sceni Kviz duel ističe se formatom koji nudi dinamičnost i neizvjesnost. Dvočlane ekipe natječu se u tri kruga. U prvom krugu natjecatelji se zagrijavaju klasičnim ABC formatom i otvorenim pitanjima. U drugom pak pitanjima procjene s mogućnošću klađenja testiraju snalažljivost i povjerenje u svoje znanje, a u trećem završnom kroz nepoznate i manje nepoznate činjenice pokušavaju odgonetnuti tražene pojmove.

Kviz duel možete zapratiti na Instagram profilu @podka.st, Youtube kanalu PodKaST ili Facebook grupi Splitska kviz scena. 

Kako je sve to izgledalo u drugoj epizodi, u kojoj su znanje ukrstile ekipe Đir Tonik i Jadranski Val, inače iskusni kvizaši, s puno uspješnih nastupa na Potjeri i Milijunašu, pogledajte u nastavku!

Vaša reakcija na temu