Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Facebook VIDEO Medo u šumi pronašao izgubljenu kameru i snimao se

VIDEO Medo u šumi pronašao izgubljenu kameru i snimao se

Vlasnik uređaja video objavio na društvenim mrežama

Dylan Schilt vozio se motornim sanjkama kroz šumu prekrivenu snijegom, no nešto mu je zapelo za oko. Pronašao je fotoaparat koji je netko izgubio u toj šumi. Kad je došao u kamp, odlučio je napuniti kameru da vidi može li neke snimke sačuvati. 

Ispostavilo se da Dylan nije prvi primijetio ovu kameru u snijegu. Kamera je zabilježila lokalnog medvjeda koji je sam uspio uključiti i snimiti video. 

'Nakon što je kamera bila tamo četiri mjeseca, pronašao je stari medvjed koji ne da je uspio upaliti kameru već se i snimio kako se igra s njom. Ovo je najluđa stvar koju sam ikada pronašao', napisao je Dylan objavivši snimku medvjeda.


Vaša reakcija na temu