Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Nije za one 'slabijeg želuca': Je li ovo zvijezda prosvjeda?

VIDEO Nije za one 'slabijeg želuca': Je li ovo zvijezda prosvjeda?

Pogledajte što je čovjek radio

Nakon jučerašnjih prosvjeda protiv COVID potvrda u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića, nakon verbalnih i fizičkih napada na novinare, nakon prosvjeda ispred javne medijske kuće i nakon svih negativnih vijesti koje su jučer izašle u javnost, što u medijima, što na društvenim mrežama, pojavila se snimka koja će vam, ili popraviti, ili zgaditi dan. Sve zavisi od toga koliko razumijete ljudske potrebe. 

Naime, na Twitteru kruži snimka iz javljanja uživo jednog medija na kojoj se vidi muškarac kako je ugurao ruku u svoje hlače u predjelu stražnjice, a onda se hrabro počešao po licu. I to uporno radio. 

U opisu snimke stoji: 'Najbolji video s jučerašnjeg prosvjeda'. 

Pogledajte.

Vaša reakcija na temu