Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube VIDEO Papa Franjo uputio poruku mladiću iz Hrvatske koji je ozlijeđen tijekom Svjetskog dana mladih

VIDEO Papa Franjo uputio poruku mladiću iz Hrvatske koji je ozlijeđen tijekom Svjetskog dana mladih

'Znam da tvoj život nije lak, ali znam da imaš srce čovjeka i vjernika'

Papa Franjo uputio je videoporuku mladom Požežaninu Luki Kerepčiću, koji je u kolovozu 2023. godine teško ozlijeđen na Svjetskom danu mladih u Lisabonu.

Sveti je Otac rekao da moli za Luku te ga zamolio da i on moli za njega. 'Znam da tvoj život nije lak, ali znam da imaš srce čovjeka i vjernika', poručio je Luki. Zazvao je na njega Božji blagoslov i preporučio ga zagovoru Blažene Djevice Marije.

Podsjećamo, Luka je tijekom boravka u Portugalu, na Svjetskom danu mladih doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu te se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica. U ožujku 2024., nakon dugog vremenskog perioda provedenog u bolnicama u Lisabonu i Zagrebu te u Varaždinskim toplicama, vratio se u Požegu, gdje nastavlja rehabilitaciju.



Vaša reakcija na temu