Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Pogledajte tko je sve došao u Sinj i što je poručio Plenković

VIDEO Pogledajte tko je sve došao u Sinj i što je poručio Plenković

Slavi se blagdan Velike Gospe

U Sinju se i ove godine okupilo više od sto tisuće vjernika, a došao je i premijer Andrej Plenković kao i brojni drugi državni dužnosnici. 

- Kao vjernik sam tu - kazao nam je premijer.

Na upit je li bilo gužve prema Splitu i kada će se riješiti taj vitalni problem, premijer je kazao da je došao iz pravca Makarske i da je išao autocestom.

- Ali, župan vam zna, svaki tjedan je na sastanku u Vladi - kazao je naglašavajući upornost Blaženka Bobana koji je također u procesiji.

Župan nam je kazao da ide prema planu, a da će dokumentacija svakako biti gotova, a realizacija svakako u drugom mandatu.

- Predugo se nije vodilo računa, ali sada se stvari mijenjaju - rekao je Boban.

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj dobacio je da su 'Istanbulci' u prvim redovima, ali da neće više od toga govoriti jer je blagdan Velike Gospe.

- Vidio sam da je doša, oće 'Istanbulci' - odgovorio je uz smijeh kad smo ga upitali ie li se javio premijeru kao Sinjanin koji su poznati dobri domaćini.


Vaša reakcija na temu