Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) VIDEO Splitska Riva puna cvijeća, pogledajte kako izgleda iz zraka

VIDEO Splitska Riva puna cvijeća, pogledajte kako izgleda iz zraka

Prekrasne snimke

Udruženje obrtnika Split nedavno je najavilo novitete 47. Praznika cvijeća koji ove godine nosi naziv 'Marulićev cvit - Split'. U deset dana trajanja manifestacije cijeli Split će 'plivati' u cvijeću, a Riva će odisati životom i bogatstvom mirisa, okusa i boja, kako su najavili organizatori. 

Manifestacija se odvija u dva odvojena programa, naime, na Rivi i Voćnom trgu u periodu od 16. do 24. ožujka, a u podrumima Dioklecijanove palače u periodu od 20. do 26. ožujka.

Službeno otvaranje Praznika cvijeća rezervirano je uz centralni program u Dioklecijanovim podrumima i predviđeno je upravo na toj lokaciji 20. ožujka u 19 sati, a glavni scenograf i ove godine bit će priznati florist Simon Ogrizek.

Pogledajte prekrasne snimke splitske Rive iz zraka.


Vaša reakcija na temu