Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube VIDEO Splitski pustolov Juka otkriva gdje se jede najbolji burek na svijetu

VIDEO Splitski pustolov Juka otkriva gdje se jede najbolji burek na svijetu

Novi putopis

Splitski pustolov Jurica Galić Juka objavio je novi video! Riječ je o prvom dijelu putopisa 'Sanski most', u kojem istražuje Divovsku špilju i vrtače Japage. 

- Malo tko s ovih prostora zna nešto puno o Sanskom mostu, osim da se nalazi u sjeverozapadnoj Bosni i Hercegovini i da kroz njega protječe rijeka - Sana. No, iznenadit ćete se. Pođite s nama na ovo putovanje koje počinje istraživanjem ogromnih vrtača Japaga u Kupreškom polju, preko Banje Luke, pa do Sanskog mosta. Saznajte zašto Hamza-begova džamija ima jedina u BiH četiri minareta, gdje se jede najbolji burek na svijetu i uđite s nama u slabo istražnu Hrustovačku špilju, za koju mještani kažu 'da nema kraja'. I naravno, ako već niste do sada, upoznajte našeg prijatelja i dobrog duha gastronomskih priloga - Dragana iz Banja Luke. Uživajte - poručuje Juka.


Vaša reakcija na temu