Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Tehnološki park u Dračevcu: Pogledajte kako je objekt izgledao 2018., a kako izgleda danas

VIDEO Tehnološki park u Dračevcu: Pogledajte kako je objekt izgledao 2018., a kako izgleda danas

Snimao ga je i montirao Leo Šiljić

Split je konačno na Dračevcu dobio Tehnološki park.

U zgradi koja se prostire na 17,5 tisuća četvornih metara, ovaj tehnološki park nudi idealne uvjete za start-upe te mikro, male i srednje poduzetnike s područja Splita i okolice. Tehnološki park Split svojim korisnicima nudi coworking zonu s 52 radne jedinice, 14 opremljenih inkubacijskih ureda za poduzetnike početnike (start-upe) do pet godina starosti te 51 uredsku jedinicu za mikro, mala i srednja poduzeća. Na lokaciji se također nalazi konferencijski centar s četiri multimedijske dvorane, kao i dvorane za sastanke, zajedničke kuhinje i sve što je potrebno funkcionalnom poslovnom prostoru.

U okviru Tehnološkog parka Split djelovat će i zaseban Smart City lab, koji će nuditi podršku gradskim ustanovama i tvrtkama te će uključivati edukativne prostore u kojima će se odvijati suradnja sa školama i znanstvenom zajednicom. Među brojnim sadržajima nalazit će se 3D laboratorij u kojem će korisnici imati priliku na postavljenim 3D printerima i skenerima modelirati svoje kreacije i slagati prototipove proizvoda. U planu je i otvorenje podatkovnog centra s energetskom i optičkom infrastrukturom koji će osigurati pouzdanu infrastrukturu IT sceni i javnom sektoru. Osim pristupa atraktivnim uredskim prostorima, korisnici TPS-a imat će na dohvat ruke dostupne usluge fitness centra, trgovine, restorana i dva kafića.

Leo Šiljić objekt je snimao od 2018. godine do danas. Pogledajte kako je izgledao.

Vaša reakcija na temu