Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Dubrovniknet.hr VIDEO Užarena atmosfera na otvaranju prvog gay bara u Dubrovniku

VIDEO Užarena atmosfera na otvaranju prvog gay bara u Dubrovniku

Spektakl nije propustio ni gradonačelnik Mato Franković

Otvaranje prvog dubrovačkog gay bara 'Milk' privuklo je veliku pažnju mnogih.  

Glazbeno-plesni spektakl otvorila je sinoć svojim nastupom violončelistica Ana Rucner, nakon čega su prvi dubrovački gay bar otvorile kume - Mani Gotovac, odnosno gost iznenađenja Andrija Seifried te Gianna Apostolski. Mani je razrezala tortu, a Apostolski je u zrak pustila balone. Seifried je odabrao outfit Mani Gotovac koja se, kako je rekao, sigurno od srca smije gledajući ih 'odozgo'. 

Program je vodila Darija Mikulandra. Među prvim uzvanicima koji su stigli bila je i modna kreatorica Matija Vuica te gradonačelnik Mato Franković kojega je dočekao jedan od suvlasnika - Tomislav Ivušić, piše Dubrovniknet.hr. Drugi je suvlasnik i direktor, dodajmo, Vicko Lazo

Mani je kazala kako je u Dubrovniku uvijek doma.

- U hrvatskoj jeziku postoje divne riječi homoseksualac i gay, u Gradu je to uvijek bio tubaš - kazala je Mani te uručila Lazu poseban poklon.

Atmosferu na otvorenju užario je svojim nastupima sastav House of Flamingo, odnosno Colinda Evangelista, Roxanne, Entity, Spazam Orgazam.

Kako je bilo na otvaranju prvog dubrovačkog gay bara, pogledajte na snimci u nastavku...


Video: Dubrovniknet.hr

Vaša reakcija na temu