VIDEO Pogledajte kako je Rimac C_Two prošao na crash testovima

VIDEO Pogledajte kako je Rimac C_Two prošao na crash testovima

Da biste bili sigurni da funkcionira automobil onako kako je predviđeno, fizički testovi moraju biti u savršenoj korelaciji sa simulacijama, opisuju iz ove tvrtke

Iz tvrtke Mate Rimca poslali su video u kojem su prikazali kako je njihov Rimac C_Two prošao na crash testovima. Ističu kako pored homologacije vrše brojne testove kako bi osigurali performanse, trajnost i pouzdanost svih sustava. 

- Ovaj intenzivni program osigurava da je naš automobil siguran i u skladu s cestovnim zakonima širom svijeta što nam omogućuje isporuku automobila kupcima na svim većim svjetskim tržištima. Globalna homologacija Rimac C_Two jedan je od naših glavnih ciljeva jer želimo da naši hiper-automobili budu sigurni u cijelom svijetu - poručuju iz Rimca.

Kažu kako je potpuni postupak homologacije, bez ikakvih prečica, veliki zadatak za malog proizvođača jer moraju proći isti postupak kao i mnogo veći proizvođači. Proces od prvih koncepata, do automobila na cesti traje tri do četiri godine.

- Započinjemo pokretanjem simulacija i razvojem automobila u virtualnom svijetu. Zatim provodimo ispitivanja materijala i komponenti. Nakon što smo zadovoljni rezultatima, započinjemo s programom testiranja vozila. Krećemo s eksperimentalnim prototipovima, zatim testiranjem prototipa za provjeru valjanosti, prototipa pretproizvoda i konačnim automobilom - to je proces koji spaja cijeli tim. Da biste bili sigurni da funkcionira automobil onako kako je predviđeno, fizički testovi moraju biti u savršenoj korelaciji sa simulacijama - opisuju iz Rimca.

Kako izgledaju testiranja i kako je prošao C_Two pogledajte u videu...


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51783, "");
Pregledaj komentare