Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'BAZENSKA OPREMA' I U TROGIRU 'Uživajte u bogatom izboru proizvoda, stručnim savjetima i povoljnim cijenama!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

'BAZENSKA OPREMA' I U TROGIRU 'Uživajte u bogatom izboru proizvoda, stručnim savjetima i povoljnim cijenama!'

Proslavili su 15 godina poslovanja

Tvrtka Bazeni Radić predstavlja sinonim za kvalitetu i stručnost u izgradnji, rekonstrukciji i održavanju bazena, a prošlog je tjedna proslavila 15 godina poslovanja i svečano otvorila drugu prodajnu poslovnicu u Trogiru na adresi Kneza Trpimira 253 A. 

Osim bazena, Bazeni Radić također se bave izvođenjem radova na vodovodnim i kanalizacijskim instalacijama te instalacijama solarnih sustava i podnog grijanja. 

'Želja nam je da, kao i mi, uživate u procesu izgradnje ili rekonstrukcije vašeg objekta uz našu podršku i stručno vodstvo', rekao je osnivač tvrtke Josip Radić.

Ako želite dodatnu opremu za svoj bazen ili kuću, Bazeni Radić nude široku paletu proizvoda za prodaju. Hidromasažne kade, bazeni, saune, oprema za bazene i kućne instalacije, te oprema za čišćenje bazena i kada dostupni su kako bi zadovoljili sve vaše potrebe i želje.

'Pozivamo sve cijenjene kupce da posjete našu novu prodajnu poslovnicu i uživaju u bogatom izboru proizvoda, stručnim savjetima te povoljnim cijenama!, poručuje Josip Radić.

Bazeni Radić su više od obične tvrtke - oni su partneri koji vam pomažu ostvariti vaše snove o savršenoj oazi za opuštanje kod kuće. S njihovim iskustvom i stručnošću, možete biti sigurni da će vaš bazen i dom biti u najboljim rukama.

Više informacija i cjelokupnu ponudu i uslugu Bazena Radić možete pogledati na stranici https://www.bazenskaoprema.hr

Prodajne poslovnice
Kaštel Novi - Ivana Pavla II 318
Trogir - Kneza Trpimira 253 A


Vaša reakcija na temu