Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović  Conty Plus: Kompanija bilježi stalan rast
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Conty Plus: Kompanija bilježi stalan rast

Poslovnicu smo u Solinu otvorili 2012. godine, a danas nas tu radi čak 18

Zagrebačka tvrtka Conty Plus od 2012. godine svoju poslovnicu ima i u Solinu. Prvi zaposlenik te prodajne jedinice bio je Petar Kuzmanić, danas voditelj prodaje, a ovih dana ova tvrtka se promovira i na sajmu GASTPro u Spaladium Areni. Osnovna djelatnost te tvrtke je prodaja i proizvodnja pločastih materijala za namještaj, podnih obloga, laminata, parketa, usluge rezanja, krojenja, obrade materijala i okov za namještaj... 

- Kompanija bilježi stalan rast, o tome govori dovoljno i činjenica da u trenutku kada je otvorena solinska poslovnica jedini sam ja bio zaposlenik, a danas nas je čak 18 - započeo je Kuzmanić.

Trgovina se nalazi u solinskom kvartu Japirko, odmah pokraj Lidla. Uz tu poslovnicu, Conty plus ima još šest prodajnih mjesta diljem Hrvatske, te jednu u Sarajevu. 

Tvrtka Conty se u svojoj ponudi može pohvaliti brandovima iverala Falco i Skin, Pfleiderer (Duropal, Wodego, Thermopal), okov za namještaj njemačkog proizvođača Hettich, tu su i drvene podnice terase, ograde...

Vaša reakcija na temu