Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Izvanraspravno vijeće zadarskog Županijskog suda mladićima osumnjičenima za grupno silovanje odredilo istražni zatvor

Izvanraspravno vijeće zadarskog Županijskog suda mladićima osumnjičenima za grupno silovanje odredilo istražni zatvor

Ta odluka je pravomoćna i na nju više nema prava žalbe

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zadru u četvrtak je prihvatilo žalbu tužiteljstva te je svoj petorici osumnjičenika za grupno silovanje maloljetnice odredilo mjesec dana istražnog zatvora. Ta odluka je pravomoćna i na nju više nema prava žalbe.

Nešto ranije, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru Hrvoje Visković priopćio je kako je 's obzirom na veliki interes vezan za kazneni postupak koji se vodi protiv petorice osumnjičenika zbog kaznenog djela silovanja maloljetnice Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zadru nakon zaprimanja žalbi stranaka donijelo odluku u toj pravnoj stvari, vezano za istražni zatvor', piše Jutarnji list.

- Odluka je napisana i otpremljena strankama - priopćio je Visković, no nije htio službeno otkriti kakva je odluka donesena.

Vaša reakcija na temu