Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'NADAMO SE NAJBOLJEMU' Propucanog HGSS-ovca bude, naredna 48 sata su ključna, drugi ranjeni Kaštelanin je izvan životne opasnosti

'NADAMO SE NAJBOLJEMU' Propucanog HGSS-ovca bude, naredna 48 sata su ključna, drugi ranjeni Kaštelanin je izvan životne opasnosti

Napadač je pušten iz bolnice nakon ukazane pomoći

U splitskom KBC-u zadržani su na liječenju propucani HGSS-ovac i čovjek koji mu je pokušao pomoći dok je napadač pušten nakon ukazane pomoći. 

O stanju ozlijeđenih u napadu u Kaštelima izvijestio je dr. Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema. 

Ozlijeđeni pripadnik HGSS-a, 46-godišnji Kruno B. je stabilnih vitalnih funkcija, ali i dalje u životnoj opasnosti. Pogođen je u abdomen, gdje je i najteže ozlijeđen, u prsište i natkoljenicu.

- Pacijent koji je najteže stradao nije pri svijesti, još je pod sedativima i trenutačno ga budimo. Nadamo se najboljemu, ali ne možemo još reći da je van životne opasnosti - rekao je dr. Krnić.

Kazao je i da oporavak ide prema planu.

- Napravljeno je na vrijeme sve što je trebalo. Nadamo se da će ići u pozitivnom smjeru, samo je rano za hrabre prognoze. U sljedećih 48 sati bit će puno toga jasnije - zaključio je pročelnik. 

Što se tiče Kaštelanina koji je uskočio upomoć propucanom HGSS-ovcu, unatoč frakturi lubanje, srećom je stabilno i izvan životne opasnosti. 

Napadač je odmah nakon pregleda pušten iz bolnice, s frakturom nosa i nagnječenim prsištem.


Vaša reakcija na temu