Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović  OPLJAČKAO KLADIONICU? Brat Filipa Zavadlava završio u zatvoru, brani se šutnjom

OPLJAČKAO KLADIONICU? Brat Filipa Zavadlava završio u zatvoru, brani se šutnjom

Odnio je 229 eura

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor Stanislavu Zavadlavu, bratu Filipa Zavadlava koji odgovara za trostruko teško ubojstvo u Varošu. 

Filipov brat sumnjiči se da je s puškom nalik kalašnjikovu opljačkao kladionicu u Velebitskoj ulici i uzeo 229 eura.

Policija ga je pronašla idući dan kako luta po Kamenu. Priveden je i prijavljen za razbojništvo i krađu 800 eura iz jedne trgovine.

Stanislav Zavadlav dugogodišnji je ovisnik o heroinu. Upravo su njegova ovisnost i dugovi za drogu često puta isticani kao razlog zbog kojeg se Filip Zavadlav mašio kalašnjikova i pobio trojicu u Varošu početkom 2020. godine.

To je bio i argument za tužilaštvu da ubojstva okarakterizira kao teška, odnosno, počinjena iz bezobzirne osvete prema osobama iz narko miljea koje su maltretirale braću Zavadlav. U dva suđenja to, međutim, nije dokazano, odnosno, Filip Zavadlav je oba puta osuđen za ubojstva, a ne teška ubojstva.

Vaša reakcija na temu