Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU splitsko-dalmatinska 'Pao' mladi diler u Omišu, pogledajte što mu je policija pronašla

'Pao' mladi diler u Omišu, pogledajte što mu je policija pronašla

Predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Omiš dovršili su istraživanje nad muškarcem kod kojeg je pronađena znatna količina droge 'speed', namijenjene za daljnju preprodaju. 

Naime, u srijedu, 9. listopada 2024., oko 19.30 na području Omiša policijski službenici su obavljajući poslove kontrole prometa zaustavili vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak. Tijekom postupanja utvrđeno je da posjeduje 25,76 grada droge amfetamin - tzv. 'speed'.

Doveden je u službene prostorije radi provođenja istraživanja. Temeljem naloga suda u sklopu istraživanja obavljena je pretraga  strana i drugih prostorija koje koristi. Tijekom pretrage pronađeni su i oduzeti: 374 grama amfetamina, 375 grama marihuane upakirane u dvije staklene boce te digitalna vaga s tragovima droge i veća količina novca.


Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 25-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. Dovršetak ovog istraživanja nastavak je kontinuiranog rada u redukciji i suzbijanju kriminaliteta droga i kaznenog prijavljivanja osoba koje ima namjeru baviti se preprodajom, priopćili su iz policije.

Vaša reakcija na temu