Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Sada je pravi trenutak za kupnju rabljenog automobila
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sada je pravi trenutak za kupnju rabljenog automobila

U tijeku je velika akcijska prodaja rabljenih vozila s jamstvom po pristupačnim cijenama

Salon rabljenih vozila Vip Cars u Kaštel Starom specijaliziran je za prodaju kvalitetnih rabljenih vozila. Također, tvrtka je ovlašteni distributer i servis za Subaru vozila.

- Prisutnošću na tržištu već 20 godina, dobro poznajemo potrebe i želje naših klijenata te smo prilagodili našu uslugu kako bismo im udovoljili. Nudimo visokokvalitetnu uslugu uz povoljne cijene. Sva naša rabljena vozila su kupljena i registrirana u Hrvatskoj, što je još jedna od prednosti zbog koje se klijenti odlučuju za Vip Cars kao pouzdanog partnera pri kupnji rabljenog vozila - istaknuo je glasnogovornik tvrtke.

Posljednjih nekoliko godina došlo je do značajnih promjena na tržištu automobila. Uz uobičajene dileme oko kupnje novog ili rabljenog vozila, pojavili su se dodatni upitnici i zabrinutost u vezi s formiranjem cijena vozila.


- Svi žele dobiti najveću moguću vrijednost za svoj budžet, no takav odnos danas rijetko tko i ostvari. Kako bismo zadovoljili svoje klijente, odlučili smo prilagoditi i korigirati cijene dijela naše prodajne flote. Osim cijene, odabir rabljenog vozila umjesto novog ima još jednu, posebno danas, izraženu prednost - rabljena vozila su odmah dostupna, dok se na nova čeka i do godinu dana. Kada uz vrijeme isporuke i cijenu, dobijete i jamstvo kvalitete rabljenog vozila, jedina dilema ostaje koji automobil najbolje odgovara vašim potrebama. Naš stručni tim prodajnih savjetnika sigurno će vam olakšati taj izbor, a to potvrđuju brojni zadovoljni kupci i korisnici naših usluga - dodali su iz Vip Carsa.

Ponudu rabljenih vozila možete pregledati na njihovoj službenoj stranici, a za probnu vožnju ili dodatne upite, možete posjetiti Salon rabljenih vozila Vip Cars na adresi Gospe Stomorije 2 u Kaštel Starom (radnim danom od 8 do 19 sati).


Vaša reakcija na temu