Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'UNUTARNJI NEPRIJATELJI' Puljak postavio i kameru za nadzor djelatnika

'UNUTARNJI NEPRIJATELJI' Puljak postavio i kameru za nadzor djelatnika

Kontrolna vrata nisu dovoljna

U Banovini je postavljena i kamera za nadzor djelatnika. Instalirana je poviše tzv. kontrolnih vrata koja su prva linija provjere dolaska i odlaska s posla. Pleksi vrata su montirana koncem veljače, ali nisu bila ispravna. Udarala su djelatnike, o čemu su pisali i gradonačelniku Ivici Puljku. Radnici su bili ogorčeni, ozlijeđeni prst i modrice po tijelu samo su neke od ozljeda. Ustanovilo se da je ipak pokvaren senzor pa je promijenjen. Kako ipak i dalje ne funkcioniraju najbolje jer se pokazalo da se možda mogu provući i dva radnika na jednu 'kartelu', vrh gradske uprave nije želio prepustiti stvari slučaju. Uveli su kameru koja 'cilja' točno u radnike. Što je sigurno, sigurno je.

Zanimljiv je Puljkov obrat u odnosu prema radnicima od travnja prošle godine. Danas naoružava Banovinu kontrolnim vratima i kamerom, a samo godinu ranije, dok je davao ostavku, hvalio je zaposlenike gradske uprave.

'Mogu reći da nismo doživjeli neugodnih trenutaka ovdje. Ja sam, moram priznati, promijenio mišljenje o javnoj upravi na bolje', govorio je. 

Ironično, to je izjavio nekoliko metara dalje od mjesta gdje je po povratku uveo 'kontrolnu točku'.

Vaša reakcija na temu