Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Zavadlavu prijeti kazna do 50 godina zatvora

Zavadlavu prijeti kazna do 50 godina zatvora

Prijavit će ga, prema zasad neslužbenim informacijama, za kazneno djelo teškog ubojstva

Filip Zavadlav predao se sinoć par sati nakon krvavog pohoda po centru Splita u kojem su živote izgubili Marin BobanMarino Paić i Jurica Torlak

Danas će se na nekoliko lokacija u centru grada nastaviti s očevidom, a pretražit će se i više stambenih prostorija u potrazi za oružjem koje je korišteno u masakru.

Zavadlava će, prema zasad neslužbenim informacijama, prijaviti za kazneno djelo teškog ubojstva, što znači da mu prijeti kazna dugotrajnog zatvora i do 50 godina. Prijava će biti tako kvalificirana jer su ljudi pobijeni na okrutan način. Paić je u Radmilovićevoj ulici ustrijeljen s leđa. Istraživala se informacija da je on kolateralna žrtva jer mu je ubojica zamijenio identitet zbog motocikla, no to nije potvrđeno jer osumnjičeni i dalje ne govori.

Kazna od 50 godina zatvora može se izreći kao jedinstvena kazna za više teških kaznenih djela koja se pojedinačno kažnjavaju do 40 godina zatvora. U Hrvatskoj takva, zakonski maksimalna kazna, još nije izrečena.

Vaša reakcija na temu