Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
72 SATA BEZ KOMPROMISA Misom na Kampusu počinje najveća volonterska akcija

72 SATA BEZ KOMPROMISA Misom na Kampusu počinje najveća volonterska akcija

Župan je čestitao organizatorima na inicijativi

Počinju 72 sata bez kompromisa, najveći projekt volontiranja u Hrvatskoj. 

Na Kampusu će službeno početi svetom misom u 19 sati na Kampusu gdje će biti 'last minute' prijave za sve koji bi se priključili ostalih 650 volontera kako bi podržali one kojima je to najpotrebnije kroz preko 50 akcija u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

- Čestitam Skac St na hvalevrijednoj inicijativi i organizaciji! Okupili su mlade ljude koji su spremni svoja 72 sata dati onima kojima je to potrebno. Mladi su pozitivan primjer kojim možemo mijenjati klimu i stanje u društvu. Hvala mladima što dajući dio sebe svima nama pokazujete ispravan put! - kazao je župan Blaženko Boban.

Vaša reakcija na temu