Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
A DI SI TI?! Počelo prikupljanje predmeta za 19. tradicionalnu akciju udruge Most

A DI SI TI?! Počelo prikupljanje predmeta za 19. tradicionalnu akciju udruge Most

Sudjelovat će više od 80 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca

Tradicionalna akcija udruge Most 'A di si ti?!' održat će se u subotu, 14. prosinca na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK-a Split, s početkom u 10 sati. Iz Mosta najavljuju da su započeli s prikupljanjem novih i rabljenih predmeta za prodaju poput: CD-a, DVD-a, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova, suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i slično.

- Vaše donacije možete dostaviti radnim danom, od 9 do 14 sati, u prostor udruge u Gundulićevu 52 ili svakim danom iza 19 sati u prostor Centra za beskućnice/ke u Gundulićevoj 22. Već devetnaest godina cilj akcije' A di si ti ?!' je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge Most. Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke - poručuju iz Mosta. 

Trenutno je u njihovom Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.

- Ove godine obaramo sve rekorde akcije, te će u pripremi i na samoj akciji sudjelovati više od 80 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca! Hvala svima koji su do sada sudjelovali u akciji i svima koji će i ove godine sudjelovati na bilo koji način - zaključuju iz udruge Most.

Vaša reakcija na temu