Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Addiko nenamjenski kredit, lako kao 1, 2, 3!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Addiko nenamjenski kredit, lako kao 1, 2, 3!

U Addiko banci je moguće dobiti kredit bez dodatne i nepotrebne papirologije

Potreban vam je gotovinski kredit u najkraćem roku i uz privlačan mjesečni obrok? Onda ste došli na pravo mjesto, jer Addiko banka ima ponudu koju jednostavno ne možete odbiti! Addiko Blic kredit i Blic Plus kredit omogućit će vam brzo i uz minimalnu dokumentaciju pribavljanje potrebnih financijskih sredstava, za sve vaše želje i planove. Podnošenje zahtjeva je brzo i jednostavno, odobrenje odnosno odgovor se dobiva u najkraćem roku, novac liježe na račun jednako brzo, a sve je to dostupno klijentima svih banaka. Dozvolite da vas Addiko banka uvede u 21. stoljeće bankarstva, u kojemu se klijent i njegovo vrijeme maksimalno cijene jer Addiko nenamjenski kredit je lak kao 1, 2, 3!

Brzo i jednostavno do iznimno povoljnog kredita

Život je pun nepredvidljivosti. Ma koliko podrobno planirali, bilo da su to kratkoročni, srednjoročni ili dugoročni planovi, često se u životu dogode neke neplanirane okolnosti koje vas mogu zateći 'na pogrešnoj nozi'. Neplanirani popravak na automobilu, iznenadna i ograničena sjajna ponuda za zimovanje ili ljetovanje, novi televizor ili pak novi aparat bijele tehnike za kuhinju, renoviranje i popravci u kući ili stanu, samo su neke od situacija koje se svakome mogu dogoditi i koje za sobom često povlače i ozbiljnije novčane troškove. I upravo zato je Addiko banka tu, kao vaš siguran i pouzdan partner, kako u planiranim tako i u neplaniranim situacijama, kako bi vam maksimalno pomogla u što lakšem i bezbolnijem konsolidiranju vaših financija.


Addiko nenamjenski kredit u najkraćem roku

Kako je kod navedenih neplaniranih situacija vrijeme glavni čimbenik, Addiko banka se potrudila maksimalno pojednostaviti svoj postupak podnošenja i odobrenja kredita. U Addiko banci je moguće dobiti kredit bez dodatne i nepotrebne papirologije. Za one s nešto manjim financijskim potrebama i bez previše obvezivanja, tu je Addiko Blic kredit za iznose do 76.000 HRK ili 10.000 eura, s iznimno povoljnim mjesečnim obrokom i kamatnom stopom i rokom otplate od 2 do 10 godina. Ovaj kredit je dostupan za klijente svih banaka i ne zahtijeva od klijenta prebacivanje primanja u Addiko banku. Možete ga zatražiti i bez odlaska u banku, putem Addiko online zahtjeva za kredit, u samo nekoliko koraka, iz udobnosti svojega doma ili u pokretu.

Za one s nešto većim financijskim potrebama, tu je Addiko Blic Plus kredit, gotovinski kredit za iznose do 260.000 kuna odnosno do 35.000 eura, uz rok otplate od 2 do 10 godina (do 5 godina za klijente drugih banaka), uz također vrlo povoljan mjesečni obrok i kamatnu stopu. Dostupan je svim postojećim i novim klijentima Addiko banke, te se odobrava bez naknade, uz minimalno potrebne dokumentacije. Klijenti koji prebace svoja primanja u Addiko banku, ostvaruju povoljniju kamatnu stopu na Addiko Blic Plus kredit. Ovaj kredit je idealan odabir za nešto veće troškove kao što je primjerice renoviranje kuće ili stana, kupnja novog automobila ili pak neko egzotično putovanje. Postupak podnošenja i odobrenja ovog kredita je također maksimalno pojednostavljen, brz i prije svega lišen svih nepotrebnih dodatnih troškova, jer Addiko banka misli na vas!

Vaša reakcija na temu