Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić ADIO, SABORU Ivana Ninčević Lesandrić odlazi iz politike

ADIO, SABORU Ivana Ninčević Lesandrić odlazi iz politike

'Bez obzira što nisam u Saboru i dalje ću se zalagati za sve ono isto što sam i do sada radila'

Ivana Ninčević Lesandrić, nezavisna zastupnica Kluba Mosta nezavisnih lista u proteklom mandatu Sabora napušta politiku.

Vijest nam je potvrdila Solinjanka čiji će govor o kiretaži ostati vjerojatno jedan od najupečatljivijih iz Sabora, a nakon kojega su brojne žene ustale i doz(i)vale promjene.

Mandat joj je obilježio i borba za poduzetnike.

- Cijeli život radim u realnom sektoru, ovo mi je prvo iskustvo u javnom, i u politiku sam odlučila ući kako bi nešto promijenila, a ne kako bih gradila političku karijeru. Iz toga razloga sam već tada rekla da može na jedan mandat, svjesna toga da četiri godine izbivanja s tržišta me vraća na sami početak poslovanja, ali mlada sam izdržat ću, volim izazove - rekla nam je.

 Sad nakon zastupničkog iskustva, dodaje,  i da odluči opet biti u Saboru na još jedan mandat to opet zahtijeva pauzu.

- Zato što smo mi gore začahureni u jednom drugom svijetu, a sve oko nas se mijenja nevjerojatnom brzinom, tehnologije, novi trendovi, nastaju nova zanimanja...Sve se mijenja, a ja kao predstavnik poduzetništva to onda moram i znati iz prakse a ne iz teorije! - pojašnjava.

Kazala je i da su je brojne kolege pokušale nagovoriti na sve načine da ostane i pridruži  im  se na njihovim listama.

- Međutim, odlučila sam na odlazak i rekla to nekoliko puta tijekom mandata. Kakva bih ja bila osoba da pogazim sama svoju riječ. Ne može - jasna je.

Dodala je i da je život dug, a  tek je u tridesetima te ko zna što nam sve život nosi.

- I naravno, bez obzira što nisam u Saboru i dalje ću se zalagati za sve ono isto što sam i do sada radila - obećala je Ninčević Lesandrić, majka 7- mjesečne djevojčice.

Vaša reakcija na temu