Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Adrian Petričević pravomoćno osuđen za paljenje gume, policija mu mora vratiti Suzuki

Adrian Petričević pravomoćno osuđen za paljenje gume, policija mu mora vratiti Suzuki

Sutkinja nije prihvatila prijedlog policije za oduzimanje motora

Suzuki GSXR-1000, kojeg je policija zaplijenila u rujnu, ponovno je u rukama Adriana Petričevića

Pravomoćna je, naime, presuda splitskog Prekršajnog suda kojom je Petričević zbog narušavanja reda i mira paljenjem stražnje gume pred garažom u Hektorovićevoj ulici kažnjen s 30 dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od godinu dana. 

Sutkinja je odbila prijedlog policije da se Suzuki oduzme, i to, kako je navedeno u presudi, zbog toga što motorom nije počinjen prekršaj, niti postoji vjerojatnost da će s njim ponoviti prekršaj. 

Kako se na presudu iz listopada nisu žalili ni policija, ni branitelj Mario Vuković, ovih dana postala je pravomoćna pa je Petričević mogao po motor. 

To je inače već drugi Suzuki GSX kojeg mu je policija oduzela. Prvi je zaplijenjen nakon pregleda snimke lude vožnje gradom. U tom postupku Petričević je za niz prometnih prekršaja osuđen na zatvorsku i novčanu kaznu, no o žalbi još nije odlučio Visoki prekršajni sud. 

Policija je privela Petričevića u rujnu nakon poziva susjeda da se čuje jaka buka motora i da se u ulici stvorio veliki dim. Tom prilikom je pozlilo Adrianovoj baki pa je pozvana i Hitna pomoć. Petričević je na sudu rekao da je samo pokušavao skinuti staru stražnju gumu koja se zalijepila za felgu pa ju je trebalo zagrijati.

Vaša reakcija na temu