Foto: Veljko Martinović ADVENT U SPLITU Na drugi krug poziva pristiglo je pet ponuda, kućice dolaze idući tjedan

ADVENT U SPLITU Na drugi krug poziva pristiglo je pet ponuda, kućice dolaze idući tjedan

Nakon prvog poziva ostalo je sedam slobodnih mjesta

U prostorijama tvrtke Spalatum D.M.C. danas su otvorene ponude pristigle na drugi krug poziva za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda na manifestaciji ‘Advent u Splitu – Zimski akvarel 2019./2020.godine’, odnosno za popularne kućice. Nakon prvog kruga poziva je ostalo šest slobodnih kućica na Rivi i jedna u Đardinu, a na drugi krug poziva je pristiglo pet ponuda. 

Zainteresiranih za kućice na Splitu 3 nije bilo ni u prvom krugu ponuda, pa se u drugi krug s tom ponudom nije ni išlo. 

- Nismo ponudili jer nismo primili niti jednu ponudu u prvom krugu. Lokacije Split 3 neće biti. Povjerenstvo će danas nakon što pregleda svu dokumentaciju objaviti na našim stranicama one koji će nam se pridružiti na ovogodišnjoj manifestaciji - rekao je Ante Šunjić, direktor tvrtke Spalatum D.M.C.

Advent u Splitu službeno se otvara 30. studenog, a kućice dolaze idući tjedan.

- Dva dana je dovoljno za postaviti sve kućice, nakon toga ugostitelji imaju dva dana za napuniti ih i urediti tako da će sve biti spremno za službeno otvaranje koje će biti na klizalištu 30. studenog u 17 sati paljenjem prve adventske svijeće u Đardinu nakon čega nas navečer na Rivi očekuje koncert Gustafa - zaključuje Šunjić. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54573, "");
Pregledaj komentare