Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ADVENT U SPLITU Objavljen poziv za popularne kućice, ponude se primaju do 13. studenog

ADVENT U SPLITU Objavljen poziv za popularne kućice, ponude se primaju do 13. studenog

Otvaranje ponuda bit će 14. studenog

Iz tvrtke Spalatum D.M.C. poručuju da su u suradnji s Gradom raspisali javni poziv za dostavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na manifestaciji  'Advent u Splitu – Zimski akvarel  2019./2020. godine'.

Tekst Poziva u cijelosti je objavljen na internetskoj stranici Spalatum D.M.C. d.o.o. www.spalatum-dmc.hr i Turističke zajednice grada Splita www.visitsplit.com. U ponudi je četiri tipa kućica, a zone su određene na Rivi, u Đardinu i na Splitu 3.

- Ponuditelji su dužni dostaviti svoju ponudu i potrebnu dokumentaciju sukladno Općim i posebnim uvjetima najkasnije do 13. studenog  2019. godine, putem pošte ili  neposredno u prostorije Spalatum D.M.C. d.o.o. od 9 do 15 sati (od ponedjeljka do petka) na adresi Kralja Zvonimira 14, 11 kat - poručuje Ante Šunjić, direktor tvrtke Spalatum D.M.C. 

Otvaranje zaprimljenih ponuda održat će se u prostorijama te tvrtke 13. studenog 2019. u 15 sati. Objava rezultata bit će 14. studenog na internet stranicama tvrtke.

Vaša reakcija na temu