Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ADVENT U SPLITU Objavljen poziv za zakup popularnih kućica, evo detalja

ADVENT U SPLITU Objavljen poziv za zakup popularnih kućica, evo detalja

Održat će se od 22. studenog do 6 siječnja

Od 22. studenog do 6. siječnja u Splitu će se na Rivi, Prokurativama i u parku na Mertojaku održati Advent, a tvrtka Žnjan raspisala je javni poziv za popularne kućice. Bit će namijenjene za izlaganje, prodaju i prezentaciju koja obuhvaća: božićne proizvode, knjige i multimediju, dizajnirane suvenire i poklone, autohtone proizvode, gastro ponudu, prezentacije turističkih zajednica, županija, gradova, općina i obrtničkih komora.

Zainteresirani ponuditelji dužni su preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude temeljem ovog poziva na web adresama Žnjan d.o.o. www.znjan.hr ili Turističke zajednice Grada Splita www.visitsplit.com zaključno s 19. listopada 2022. godine.

Ponuditelji su dužni dostaviti svoju ponudu s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima u organizaciji Advent u Splitu 2022./2023.godine, s traženom dokumentacijom dostaviti u prostorije Žnjan d.o.o. na adresi Kralja Zvonimira 14. (11.kat), 21000 Split, od 9.00 do 14.00 sati radnim danom. 

Pravo na podnošenje ponuda i sudjelovanje na manifestaciji imaju sve fizičke i pravne osobe koje dostave dokaz o registriranoj djelatnosti, uredno popune i dostave Ponudu za sudjelovanje uz opis sadržaja izložbenog programa za koju daju ponudu, prihvate opće i posebne uvjete u organizaciji Advent u Splitu 2022./2023.godine i dostave traženu dokumentaciju u prostorije Žnjana d.o.o. 

Otvaranje ponuda će biti javno u prostorijama Žnjan d.o.o. 19.listopada 2022. godine. u 14.00 sati. Odluka će biti objavljena na stranicama najkasnije do 20. listopada. Detalje natječaja možete doznati ovdje.

Vaša reakcija na temu