Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ADVENT U SPLITU Počelo prikupljanje ponuda za sudjelovanje

ADVENT U SPLITU Počelo prikupljanje ponuda za sudjelovanje

Održava se od 27. studenog do 6. siječnja

Tvrtka Žnjan poziva sve fizičke i pravne osobe koje su zainteresirane za izlaganje na manifestaciji 'Advent u Splitu' da dostave ponude za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih proizvoda i usluga. Manifestacija će se održati od 27. studenog do 6. siječnja na Rivi, u Đardinu, na bedemu Cornaro te od 3. prosinca do 3. siječnja i u parku na Mertojaku. 

- Izlaganje, prodaja i prezentacija obuhvaća sljedeće: božićni proizvodi, knjige i multimediju, dizajnirane suvenire i poklone, autohtone proizvode, gastro ponudu, prezentacije turističkih zajednica, županija, gradova, općina i obrtničkih komora. Zainteresirani ponuditelji dužni su preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude temeljem ovog poziva na web adresama Žnjan d.o.o. www.znjan.hr ili Turističke zajednice Grada Splita www.visitsplit.com zaključno s danom 11. listopada 2021. godine - poručuju iz tvrtke Žnjan.

Ponude se podnose od 1. do 11.10., a ponuditelji su dužni dostaviti svoju ponudu s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima u organizaciji Advent u Splitu 2021./2022.godine, s traženom dokumentacijom osobno u prostorije Žnjan d.o.o. na adresi Kralja Zvonimira 14. (11.kat), od 9.00 do 14.00 sati radnim danom. 

- Do navedenog sata i dana, ponuda mora biti zaprimljena,bez obzira na način dostave. Pravo na podnošenje ponuda i sudjelovanje na manifestaciji imaju sve fizičke i pravne osobe koje dostave dokaz o registriranoj djelatnosti, uredno popune i dostave Ponudu za sudjelovanje uz opis sadržaja izložbenog programa za koju daju ponudu, prihvate opće i posebne uvjete u organizaciji Advent u Splitu 2021./2022.godine i dostave traženu dokumentaciju u prostorije Žnjan d.o.o., do naprijed navedenog roka - navode iz tvrtke Žnjan.

Dodaju kako će otvaranje ponuda biti javno u prostorijama tvrtke 11. listopada u 14 sati i do tada moraju biti dostavljene sve ponude. 

- Odluku o prihvatu ponude donosi Povjerenstvo za odabir sudionika za sudjelovanje Advent u Splitu 2021./2022.godine. Kriterij za odabir najboljih ponuda bit će najveći ponuđeni iznos, a odluka će se objaviti 12. listopada na stranica tvrtke i Turističke zajednice - poručuju iz tvrtke Žnjan.

Vaša reakcija na temu