Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ahmetović o anketama: Sve loše prognoze koje su davane, pokazale su se kao potpuno deplasirane

Ahmetović o anketama: Sve loše prognoze koje su davane, pokazale su se kao potpuno deplasirane

'Raduje nas izlaznost'

Izlazne ankete u stožeru Rijeka pravde komentirala je Mirela Ahmetović koja se zahvalila biračima na izlaznosti.

'Što se rezultat tiče, pričekat ćemo prve službene pa ćemo komentirati. Raduje nas izlaznost', kazala je. 

Rijeke pravde prema anketama imaju 44 mandata.

'Sve loše prognoze koje su davane, pokazale su se kao potpuno deplasirane. Svjedočili smo kako nas se proglašava mrtvima, a prvi smo dali program i aktivno sudjelovali. Demantirali smo sve loše prognoze, kao i to da građani nisu zainteresirani za izbore, da su upali u letargiju. Jer, HDZ-ova plaćena vojska izlazi na izbore. Ovaj put se to nije pokazalo, odgovorni građani su izašli, čekali su u gužvama, poručili su da žele promjene', kazala je.

Dodala je i kako je izlaznost birača pokazala kako građani poštuju Zorana Milanovića i njegov ponovni angažman. 

'Svo ovo vrijeme je građanima davao onu sigurnost da će znati na čemu su, da ih nitko neće zavarati koliko god se trudili. Naš cilj jest zgaziti korupciju u koju nas je uvalio HDZ i svim građanima dati jednaku šansu za uspjeh. Od toga nećemo odustati i drago mi je da je Milanović jedan od onih koji vode takav smjer politike', naglasila je Ahmetović.

Vaša reakcija na temu