AKCIJA U ŠIBENIKU: S krađom novca povezali sina političara?

AKCIJA U ŠIBENIKU: S krađom novca povezali sina političara?

Policija je viđena u nekoliko navrata tijekom ovog tjedna u užem centru grada

Član obitelji visoko pozicioniranog političara iz Šibenika umiješan je u slučaj krađe poveće svote novaca zbog čega je tijekom ovog tjedna šibenska policija privela nekoliko osoba, doznaje ŠibenikIN. 

Interventna policija viđena je u nekoliko navrata tijekom ovog tjedna u užem centru Šibenika, pretražuju se stanovi te je do sada privedeno više osoba, no policija ne želi otkrivati detalje o ovoj akciji. Potvrđeno je tek da je akcija u tijeku, a glasnogovornica Marica Kosor kazala je kako će s detaljima izaći u javnost po dovršetku istrage.

Redakciji ŠibenikIN-a javio se otac jedne od uhićenih osoba (podaci poznati redakciji) koji je ispričao da mu je desetak interventnih policajaca u utorak navečer pretreslo stan nakon čega je uhićen njegov 20-godišnji sin, a policija mu je, iz za sada nepoznatih razloga, oduzela motocikl koji je nedavno kupio.

Mladić čiji je otac pričao za ŠibenikIN nije jedini uhićeni već je u sve umiješano više osoba, a među njima je i član obitelji visokopozicioniranog šibenskog političara kojeg su kontaktirali. Kazao je da neće komentirati slučaj. 

Kako doznaje ŠibenikIN, ukradeni novac nestao je iz doma dotičnog političara te je prema svemu sudeći tim novcem kupljen motocikl kojeg je policija zaplijenila od pritvorenog 20-godišnjaka. 

- Tražili su nekakav novac, ali ništa nisu našli. Navodno je moj sin kupio motor od ukradenog novca. I to novca kojega nije on ukrao - rekao je otac uhićenoga.

Istragom je obuhvaćeno ukupno tridesetak osoba, a još, dakle, nema službenih podataka koliko ih do sada ukupno uhićeno.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65941, "");
Pregledaj komentare