Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AKTIVIRAJ SE I KRENI! U 'Zlatnim vratima' održana besplatna radionica zaštite okoliša i gospodarenja otpadom

AKTIVIRAJ SE I KRENI! U 'Zlatnim vratima' održana besplatna radionica zaštite okoliša i gospodarenja otpadom

Svatko od nas godišnje proizvede više od 400 kilograma otpada - rekla je Anđela Dželalija

Zaštita okoliša i gospodarenje otpadom jedna je od brojnih besplatnih radionica koje u okviru EU projekta 'Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a,' organizira Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje 'Zlatna vrata'.

Radionica je održana ove srijede u Splitu, a bila je namijenjena polaznicima mlađima od 25 godina, starijima od 54 godine te osobama s invaliditetom. Vrijednost ugovora i bespovratnih sredstava u okviru spomenutog projekta iznosi 2.375.778,00 kuna, a projekt je sufinanciran europskim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. 


Edukacija polaznika u području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom izuzetno je bitna u kontekstu današnjeg vremena kada svatko od nas godišnje proizvede više od 400 kilograma otpada, istaknula je voditeljica radionice Anđela Dželalija. Polaznici radionice upoznali su se s raznim temama poput održivog gospodarenja otpadom, postupaka smanjenja i recikliranja otpada, ponovne upotrebe predmeta i pravilnog odvajanja otpada. Važno je istaknuti da se ove dvosatne radionice održavaju na  cijelom području Urbane aglomeracije Split (Klis, Kaštela, Omiš, Trogir, Podstrana, Solin, Split). Stoga, ako ste propustili ovu besplatnu radionicu, slobodno se prijavite na neku od nadolazećih! 



Više o lokacijama i terminima budućih radionica Zaštite okoliša i gospodarenja otpadom te općenito o EU projektu 'Aktiviraj se i kreni!' možete saznati na web stranici www.zlatnavrata.hr ili pozivom na broj telefona 021 361 524. Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.



Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata.   

Vaša reakcija na temu