Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT Alkarski vojvoda Boško Ramljak priveden na Prekršajni sud zbog obiteljskog nasilja

Alkarski vojvoda Boško Ramljak priveden na Prekršajni sud zbog obiteljskog nasilja

Ispitan je i pušten

Splitska policija privela je alkarskog vojvodu Boška Ramljaka na Prekršajni sud zbog obiteljskog nasilja. 

Ramljak je na sud doveden s kćeri koju je policija također prijavila zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, kažnjivog u rasponu od dvije tisuće kuna do 90 dana zatvora.   

Ispitani su i pušteni, a sud je saslušao i svjedoke, suprugu i drugu kćer. Supruga u ovom postupku ima status oštećenice. Kako doznajemo, odluka o optužnom prijedlogu splitske policije još nije donijeta. 

U pitanju je događaj iz prošlog mjeseca. Ramljak i supruga su se posvađali u stanu, u jednom trenutku u sukob se uključila i kćer koja je ocu otela mobitel. 

Ramljak prijavu nije htio komentirati.

Alkarski je vojvoda od 2017. godine, a 2019. godine angažiran je u splitskom škveru kao savjetnik za korporativnu sigurnost Tomislava Debeljaka. Umirovljeni je satnik HV-a, dragovoljac Domovinskog rata, dva puta ranjavan i više puta odlikovan.

Vaša reakcija na temu