Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Andro Krstulović Opara: Nečuveno je prijetiti nekome tko iznosi svoje ocjene o političkom djelovanju, očekujem da će nadležna tijela reagirati!

Andro Krstulović Opara: Nečuveno je prijetiti nekome tko iznosi svoje ocjene o političkom djelovanju, očekujem da će nadležna tijela reagirati!

Takve osobe je najbolje ignorirati i ne davati im na važnosti

'Nečuveno je prijetiti nekome tko iznosi svoje ocjene o političkom djelovanju. Takvo ponašanje najstrože osuđujem i očekujem da će nadležna tijela reagirati', poručio je splitski gradonačelnik, Andro Krstulović Opara osvrčući se na današnji istup bivšeg gradonačelnika i saborskog zastupnika, Željka Keruma, odnosno prijetnju 'čupanjem gučka' aktivisti Bojanu Ivoševiću

'U istome tekstu zbog kojega Kerum prijeti, Ivošević iznosi kritike na moj račun i nije mi palo napamet reagirati, a poglavito ne  prijetiti. Kritika je dio koji kao javni djelatnici moramo prihvatiti, a ako ima u njoj išta točno preispitati se i korigirati ako je moguće. 

Strašan je i neprihvatljiv Kerumov rječnik. To najbolje znam jer sam njegova neprestalna meta. Prolazim preko toga jer se ne želim valjati u blatu niti želim da vijesti iz mojega Grada stalno budu vezane za Kerumove ispade. Prečesto se građani našeg grada crvene zbog njega.Takve osobe je najbolje ignorirati i ne davati im na važnosti, ali ako sam prihvatio trpjeti njegove uvrede i laži o mojoj obitelji prijetnje građanima neću i ne smijem odšutjeti', poručio je splitski gradonačelnik Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu