Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DOBILI MAIL Splitskoj policiji prijavljeno da su postavljene bombe u Banovini, trgovačkom centru, na spomeniku i u crkvi

DOBILI MAIL Splitskoj policiji prijavljeno da su postavljene bombe u Banovini, trgovačkom centru, na spomeniku i u crkvi

'Upozorenje smo shvatili ozbiljno i krenuli smo u provjeru'

Od jutros prije sedam sati splitska policija provjerava dojave o bombi na četiri lokacije. Anonimnim mailom im je javljeno da su postavljene eksplozivne naprave u gradskoj upravi, jednom trgovačkom centru, spomeniku i crkvi.

- Shvatili smo ozbiljno upozorenja i krenuli smo u provjeru - potvrdila nam je Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave.

Kako je u Banovini radno vrijeme od sedam sati, nije bilo potrebe za evakuiranjem, samo su djelatnici upozoreni da ne dolaze na posao.

Iz policije su o dojavama poslali priopćenje:

'Jutros, 17. srpnja 2023.godine,  zaprimili smo elektroničku poštu koja je sadržavala anonimnu dojavu o navodno postavljenim eksplozivnim napravama.

Na sve lokacije upućeni su policijski službenici koji provjeravaju  istinitost dojava i poduzet će sve mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana', naveli su.

Vaša reakcija na temu