Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić ANTE ČIKOTIĆ O GOSPODARSKOJ JEDINICI MARJAN: Propadanje šume u tri čina, umjesto rješavanja problema uvodi se dodatni trošak i kaos

ANTE ČIKOTIĆ O GOSPODARSKOJ JEDINICI MARJAN: Propadanje šume u tri čina, umjesto rješavanja problema uvodi se dodatni trošak i kaos

'Fali 90 hektara šume koja je van obuhvata i gospodarenja', kaže mostovac

Mostov gradski vijećnik Ante Čikotić kritizirao je najnoviji potez gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, osnivanje gospodarske jedinice 'Marjan, šume grada Splita'.

U komentarima na Facebooku se, naime, više aktivista složilo da je ovaj potez u najmanju ruku zbunjujući, a posljednji je Čikotić poentirao: 

- Ukupno je 205 hektara šume na Marjanu. Fali 90 hektara šume koja je van obuhvata i gospodarenja. Parcelacija šumskog dijela Marjana na tri dijela. Privatne, gradske i državne šume. Opet demagogija...Marjan je splitski, tj. propadanje šume u tri čina. Umjesto da se riješi problem uvodi se dodatni kaos i stvara dodatni trošak.

Vaša reakcija na temu