Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vilim Bujević Apfel: Na ugostiteljima je da brinu o gostima, a sve ostalo je na nama
Adriatic Gastro Show Piše: Toni Španjić

Apfel: Na ugostiteljima je da brinu o gostima, a sve ostalo je na nama

Makarska tvrtka je vodeća u svojoj branši u Hrvatskoj, a posluje u svim dijelovima države

Tvrtka Apfel iz Makarske ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja. Apfel je osnovan 1996. godine s idejom da olakša i ubrza nabavu hrane i pića hotelima, restoranima i kafićima. Vrlo brzo ponuda se proširila na ugostiteljsku opremu, sitni inventar te stolove i stolice. Danas je Apfel vodeća hrvatska tvrtka u svojoj branši, a posluje u svim dijelovima države.

Štand ove tvrtke, koji se prostirao na preko 250 kvadratnih metara u Spaladium Areni na Adriatic Gastro Showu, najveći je ove godine na cijelom sajmu.

- Bili smo prošle godine na istom sajmu, sve je prošlo u najboljem redu, pa smo odlučili sada i proširiti svoj izložbeni prostor - kazala je Irena Petković Bajić, voditeljica marketinga Apfela.

- Apfelov cilj je biti svojevrsni servis hotelima, restoranima, svim ugostiteljima, dok se oni bave svojom primarnom djelatnošću, a to je briga o gostima. Naša tvrtka je tu da im sve ostalo olakša, bilo da se radi o nabavi hrane i pića, ugostiteljske opreme, sitnog inventara... - dodala je.

Posljednjih 16 godina Apfel organizira i nagradnu igru za svoje klijente, a ove godine, za jubilarni 20. rođendan, glavna je nagrada bio automobil marke Mercedes.

Reference ove tvrtke su zaista impresivne, pa na popisu partnera možemo izdvojiti ugledne hotele Le Meridiam Lav, Atrium u Splitu, hotele Excelsior i Bellevue u Dubrovniku, kavanu Cukarin, Moon Bar, dok reklamne artikle Apfel radi za Badel 1862, Bobis...

Vaša reakcija na temu