Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Auro Domus otvara vrata novouređene poslovnice The Bank of Gold u Mall of Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Auro Domus otvara vrata novouređene poslovnice The Bank of Gold u Mall of Split

Ususret 14. rođendanu, Auro Domus je najavio niz iznenađenja za klijente, a zasigurno najzanimljivija informacija za Splićane je otvorenje novouređene poslovnice The Bank of Gold u centru Mall of Split

Od svog osnutka 2010. do danas, tvrtka Auro Domus je izrasla u lidera na području trgovine plemenitim metalima s najvećom mrežom poslovnica u Hrvatskoj. Čak pedeset poslovnica diljem zemlje pod okriljem brenda Auro Domus uključuje i dvije ekskluzivne poslovnice The Bank of Gold, usmjerene prvenstveno na klijente zainteresirane za investicijsko zlato. Upravo jedna od njih, točnije poslovnica u centru Mall of Split, uskoro otvara svoja vrata u novom ruhu. 

Pridružite se druženju povodom otvorenja

Nakon kratke pauze za vikend, novouređena poslovnica The Bank of Gold u centru Mall of Split ponovno se otvara za klijente 7. listopada u 9 sati, nakon čega će uslijediti opušteno druženje od 17 do 19 sati. Iz Auro Domusa pozivaju sve građane da svrate na druženje uz pjenušac i među prvima razgledaju novouređenu poslovnicu.

Splićani će imati priliku pobliže saznati o uslugama investicijskog zlata i otkupa zlata, a Auro Domus je pripremio i iznenađenje za najmlađe pa ako kojim slučajem ovog ponedjeljka planirate posjetiti Mall of Split sa svojim mališanima, obavezno svratite do poslovnice The Bank of Gold. 

Posjetiteljima će na raspolaganju biti i tim stručnjaka koji će se pobrinuti da dobiju dublji uvid u svijet plemenitih metala, odgovorit će na sva pitanja te će dati savjete o investiranju u zlato i srebro, kao jednoj od ključnih opcija štednje.

Prva u nizu redizajniranih poslovnica

Poslovnica u Splitu prva je u nizu velikih promjena po pitanju redizajna interijera. The Bank of Gold u centru Mall of Split zablistat će u osvježenom ruhu, kako bi se klijenti, ali i djelatnici, osjećali kao kod kuće. Iz tvrtke Auro Domus kažu kako je odluka o modernizaciji poslovnica donesena s ciljem da izgled poslovnica prati poboljšanje usluga i proširenje ponude unutar tvrtke na čemu se kontinuirano radi.

Inače, poslovnica The Bank of Gold u centru Mall of Split jedna je od najposjećenijih u Hrvatskoj. Svoja vrata otvorila je 2016., iste godine kada je otvoren Mall of Split, najveći trgovački centar na prostoru Dalmacije i jedan od najvećih u Hrvatskoj.

Pridružite se druženju povodom otvorenja novouređene poslovnice The Bank of Gold 7. listopada od 17 do 19 sati, u prizemlju centra Mall of Split, na adresi Josipa Jovića 93, Split.

Vaša reakcija na temu