Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Austrijanka skačući s 10 metara visoke litice u more slomila kralježnicu

Austrijanka skačući s 10 metara visoke litice u more slomila kralježnicu

Vidjela druge pa pomislila da i ona to može

Pulska je policija u srijedu, 15. srpnja oko 19 sati, zaprimila dojavu da je na rtu Kamenjak, prilikom skoka u more s visine od preko deset metara, ozlijeđena 22-godišnja austrijska državljanka. Djevojka je prevezena u pulsku bolnicu, gdje je zbog teške ozljede kralježnice zadržana na liječenju, piše Glas Istre.

Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno.

Vaša reakcija na temu