Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AUTIZAM 365: Prestanite iskorištavati našu djecu za vaše osobne političke obračune!
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

AUTIZAM 365: Prestanite iskorištavati našu djecu za vaše osobne političke obračune!

'Nećemo sudjelovati na tematskoj sjednici 27. travnja'

Osuđujemo sramotno ponašanje čelnika splitskih političkih stranaka koji su odlučili iskoristiti našu djecu i probleme s kojima se susrećemo za svoje osobne političke obračune, poručili su iz inicijative Autizam 365.

'Zato apeliramo da odmah prestanete s neprimjerenom komunikacijom i korištenjem naše djece u svrhu političkih prepucavanja.

Jedino mjesto na kojem ova tema mora biti obrađena profesionalno i temeljito je Gradsko vijeće, a zato smo uz pravnu pomoć krenuli u proceduru pripreme dokumentacije za tematsku sjednicu Gradskog vijeća u svibnju, isključivo na temu Centra za autizam.

Ovim putem obavještavamo javnost da nećemo sudjelovati na tematskoj sjednici zakazanoj za 27. travnja, budući da višegodišnja problematika osoba s autizmom zaslužuje posebnu pažnju, a ne samo još jednu u nizu nepripremljenih sjednica i verbalnih obračuna u svrhu skupljanja političkih poena', zaključili su.

Vaša reakcija na temu