Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOLAZAK IPAK NIJE BIO NAJAVLJEN Autobus s Mađarima probio se do centra Splita, policija tek naknadno reagirala

DOLAZAK IPAK NIJE BIO NAJAVLJEN Autobus s Mađarima probio se do centra Splita, policija tek naknadno reagirala

Čudi da policija čeka Mađare u centru grada u kojem nije dozvoljen promet vozila bez posebne dozvole

Čini se dolazak autobusa s mađarskim navijačima ipak nije bio najavljen, kako su nam objasnili u splitskoj policiji kada smo ih pitali za fotografiju na kojoj se vidi autobus okružen policijskim vozilima u samom centru Splita, nedaleko od Hrvatskog narodnog kazališta.

Tvrdnja da se radi o najavljenom dolasku odmah je pobudila sumnju jer radi se o dijelu grada u kojem nije dozvoljen promet vozila bez posebne dozvole. Policija je valjda mogla organizirati najavljeni dolazak na nekoj lokaciji predviđenoj za promet svih vozila bliže Spaladium areni u kojoj je postavljena fan zona za mađarske navijače.

Redakciji Dalmatinskog portala javio se Splićanin koji se slučajno zatekao kraj HNK baš u trenutku dolaska autobusa s Mađarima.

'Nije bilo organiziranog i najavljenog dočeka navijača. Autobus je došao bez pratnje. Četiri, pet minuta nikoga nije bilo. Oni su izašli izgubljeni, gledaju di su, šta su. Kraj mene je prošla grupa od petnaestak Mađara s navijačkim obilježjima. Tek sam poslije vidio dva policajca. Jedan je govorio da im nisu ništa javili i da se on tu slučajno zatekao. Onda ih skupilo četiri, pet. Ali i to je malo u slučaju nekog ozbiljnog sukoba', kazao nam je.  

Zatražili smo objašnjenje iz PU splitsko-dalmatinske. 



deded


Vaša reakcija na temu