AUTOBUSI U PONEDJELJAK NEĆE VOZITI DESET MINUTA: Sindikati Prometa obratit će se javnosti, privremeno će obustaviti vožnju

AUTOBUSI U PONEDJELJAK NEĆE VOZITI DESET MINUTA: Sindikati Prometa obratit će se javnosti, privremeno će obustaviti vožnju

Još se traži mjesto za konferenciju. Lokacije ispred policije, suda i bolnice su među njima

Sindikalisti Prometa za ponedjeljak u podne spremaju tiskovnu konferenciju na kojoj će upozoriti na svoj nezavidan položaj i zakone koji ih nedovoljno štite. 

Obustavit će i promet na deset minuta. Reakcija je to sindikata na posljednji, izrazito brutalan napad, razbojničku pljačku koja se sinoć dogodila njihovom kolegi na splitskom Lovrincu. 

O zahtjevima koji će u ponedjeljak iznijeti sindikalisti pojedinačno još nisu spremni govoriti, kazat će sve o tome za koji dan, a još se traži i mjesto na kojoj će održati konferenciju. Razmišlja se o lokacijama ispred policije, suda i bolnice. 

Sinoć je na Lovrincu u autobusu napadnut vozač Prometa. Dvojica maskiranih mladića nasrnuli su na njega jer im nije htio dati novac. U hrvanju su ispali van autobusa, jedan mladić je vozača udario šipkom ili palicom. Od udarca u glavu čovjek je nakratko izgubio svijest. Razbojnici su se dokopali novca i njegovih osobnih stvari i pobjegli. 

Vozač je završio u splitskoj bolnici na šivanju glave. Dobio je nekoliko šavova na zatiljku. Nalazi se na kućnoj njezi. Pretrpio je veliki šok. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare