Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Automobil za svaki džep: kako pronaći najbolju vrijednost za svoj novac pri odabiru automobila?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Automobil za svaki džep: kako pronaći najbolju vrijednost za svoj novac pri odabiru automobila?

Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam osigurati donošenje dobre financijske odluke

Kupnja automobila uzbudljiv je proces u svačijem životu, ipak, taj bi proces trebali shvatiti ozbiljno i pristupiti mu sistematski i promišljeno, kako biste osigurali valjanu odluku.

Današnje tržište obiluje primjerima automobila svih vrsta i veličina. Bez obzira kupujete li rabljeni ili novi automobil, na raznim platformama pronaći ćete ono što tražite. Pitanje koje se postavlja jest: kako osigurati da nakon odluke izađete zadovoljni, ali i neoštećeni?

Kada je u pitanju donošenje ovako važne odluke, imati pouzdane stručnjake na svojoj strani, moglo bi biti, ne samo olakotno, nego i krucijalno za krajnji ishod.

AutoZubak je autokuća koja već 45 godina uspješno bavi servisom i prodajom automobila. Bez obzira tražite li rabljeni ili novi automobil, AutoZubak nudi provjereno dobar omjer cijene i kvalitete.

Automobili za svačiji ukus i svačiji džep

Ako tražite automobile po pristupačnoj cijeni, zasigurno razmišljate o kupnji rabljenog automobila. Pogledajte najprodavanija rabljena vozila i pronađite onaj koji će zadovoljiti vaš ukus.

Tržište koje obiluje modelima za svačiji ukus, dobar su preduvjet zadovoljenja i vaših preferencija, ipak, mogli biste naići na automobile koji sadržavaju skrivene probleme, te ih otkriti tek onda kada stvar već bude zaključena.

U nastavku teksta donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam osigurati donošenje dobre financijske odluke, te zaštitu vašeg džepa od potencijalnih nepotrebnih troškova.

AutoZubak - sigurnost i kvaliteta 

U moru ponuda na koje ćete naići tražeći automobil iz snova, možete poduzeti nekoliko koraka kako biste osigurali da dobivate kvalitetu koju plaćate. Jedan od njih je kupovanje u auto kući. 

Za razliku od kupovine automobila kod privatnika, u auto kući dobivate ponudu automobila koje su pregledali stručnjaci iza kojih ta auto kuća stoji svojim imenom i reputacijom. Osim toga, u ovakvim vidu trgovine, postoje dodatne financijske stavke koje vam idu korist.

Naime, auto kuće, poput AutoZupka, ponudit će vam mogućnost otplaćivanja automobila na rate, isto tako, ponudit će vam se i osiguranje u slučaju nezgode. 

Uzmite u obzir da na ovaj način dobivate i priliku za novostečeni odnos između vas i auto kuće u vidu pouzdanog servisiranja i budućih savjetovanja po pitanju vašeg automobila i njegovih dijelova.

Prije kupnje - kalkulirajte!

Naposljetku vam savjetujemo da dobro preispitate svoju odluku prije nego stupite u kontakt s potencijalnim prodavačima. Kupnja automobila zahtjeva strpljenje i promišljenost.

Realan pogled u vaše financije odgovorit će vam na pitanje je li vrijeme za novi automobil, ili ćete se zasad morati zadovoljiti rabljenim. Današnje široko tržište rabljenim automobilima nudi vam priliku da pronađete automobil iz snova po pristupačnoj cijeni. 

Ako kupujete automobil za cijelu obitelj, uzmite u obzir da automobil ima dovoljno mjesta i veću stopu sigurnosti. Ako planirate koristiti automobil na duže relacije, svakako pri kupnji uzmite u obzir parametre poput potrošnje goriva i sl.

Zaključak

Kupnji automobila treba pristupiti sistematski i odgovorno, kako biste osigurali valjani omjer cijene i kvalitete. Jedna od dobrih odluka definitivno je trgovanje s auto kućom.

AutoZubak u svojoj bogatoj poslovnoj tradiciji ima više od 155.000 prodanih, što novih, što rabljenih automobila u Hrvatskoj. 

Izvažite vaše financije, razmislite o željenom dizajnu, obratite se stručnjacima i uživajte u svom novom automobilu!

Vaša reakcija na temu