Autoškola Marušić otvorena na Kmanu: Kandidate obučavamo na novim vozilima, a prva grupa je testove položila iz prve!

Autoškola Marušić otvorena na Kmanu: Kandidate obučavamo na novim vozilima, a prva grupa je testove položila iz prve!

Stalo nam je da naši polaznici, kada završe program osposobljavanja u našoj autoškoli, izađu na cestu potpuno spremni, poručio je direktor Anton Marušić


Nakon liberalizacije tržišta autoškola, Split je bogatiji za još jednu školu koja se bavi obukom kandidata za vozača.

U sklopu srednje škole Dental Centar Marušić na Kmanu nalazi se nova Autoškola Marušić. Otvorena je prošlog vikenda, a na otvorenje su, uz prijatelje i goste, došli i predstavnici njihovih poslovnih partnera: Igor Šabašov (Porsche Inter Auto Hrvatska), Joško Pejković (Yamaha Pribudić Borčić) i Boris Mustapić (Euroherc).


Direktor autoškole, Anton Marušić kaže da kandidate za kategorije A, A2 i B obučavaju isključivo na novim vozilima.

- Posjedujemo najnoviji program za osposobljavanje kandidata iz nastavnog predmeta 'Prometni propisi i sigurnosna pravila' preko kojeg imamo uvid u napredovanje svakog kandidata u tijeku obuke, a predavanja održavamo u najsuvremenijoj i najvećoj učionici za kandidate u Splitu. Stalo nam je da naši polaznici, kada završe program osposobljavanja u našoj autoškoli, izađu na cestu potpuno spremni, a za to se brine naš stručni kadar na čelu sa stručnim voditeljem i predavačem Mariom Đulom, magistrom prometa sa završenom pedagoško-psihološkim i didaktičko-metodičkom izobrazbom. On je već s prvom grupom kandidata, koji su izašli na ispit, dokazao svoje znanje i iskustvo u podučavanju, te je cijela grupa položila testove iz prve! Tu je i naš instruktor, inženjer prometa Marin Stipičić, koji sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata, također niže zavidne rezultate u prolaznosti kandidata na ispitima - ističe Marušić.


Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 021/583-000, a iz Autoškole Marušić poručuju da su prijave otvorene i da se kandidati mogu upisati svaki dan u prostorijama autoškole, na adresi Benkovačka 10A.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14