Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BALDASAR O PULJKOVOJ NAJAVI: Ne mogu se sjetiti detalja, ali nisam niti jedan potez povukao tek tako

BALDASAR O PULJKOVOJ NAJAVI: Ne mogu se sjetiti detalja, ali nisam niti jedan potez povukao tek tako

Radi se naplati više od 9 milijuna kuna zateznih kamata za Mall of Split

Gradonačelnik Ivo Baldasar nam je komentirao najavu Ivice Puljka da će potegnuti i pitanje njegove odgovornosti zbog gubitka spora s firmom Mejaši 1. Radi se o naplati zateznih kamata od oko 9,1 milijuna kuna. Baldasar je, podsjetimo, potpisao sporazum o naplati komunalnog doprinosa s direktorom te firme, Kristijanom Gelom, ali je 'nestao' dio o jamstvima za kamate.

- Ne mogu se sjetiti detalja, nisam sigurno povukao potez tek tako, to je bio dio sporazuma. Dogovorili smo se da barem nešto naplatimo. Sve što sam radio, bilo je svakako u dogovoru sa stručnim službama - kazao je Baldasar.

Čini mu se, kaže, da se Puljak malo previše hvali i da se još nije uhvatio ukoštac s problemima.

- Usput, sve što je njegova stranka kritizirala, sad se s tim hvali, sjetimo se samo što su govorili za Split parking i garaže - dodao je.

Rekao je da on nije nikada nikoga prozivao, nego se odmah uhvatio raditi. 

- I prethodni gradonačelnici, Kerum, Andro i ja smo imali probleme i kosture, ali nismo govorili ovako protiv bivših kolega i prozivali, nego smo radili kako smo najbolje znali - zaključio je Baldasar.

Vaša reakcija na temu