Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ante Zoričić BATERIJE Gradski vijećnik Ante Zoričić ponovno napadnut

BATERIJE Gradski vijećnik Ante Zoričić ponovno napadnut

Pozvana policija, no napadači se razbježali

Ante Zoričić, gradski vijećnik stranke Popravi grad objavio je kako je ponovno napadnut zbog Baterija. 

- Danas u 16.11 sati ponovno sam napadnut od strane Marina Zaninovića i nekoliko mladića koji su došli u njegovoj pratnji. Marin Zaninović tražio je da izađem iz svoje kuće da se obračuna sa mnom. U kući sam dočekao dolazak policije a oni su se prije toga razbježali - kazao je Zoričić. 

Gradskom vijećniku, podsjetimo, gađali su kuću jajima nakon čega je on poručio da će u narednom tjednu prepustiti policiji da uvede red u ovaj kvart, a ako se to ne dogodi uvest će ga on na svoj način. Na Baterijama se, inače, zaoštrilo zbog upravljanja sportskim terenima, a eskaliralo zbog izgrađenog roštilja.

Vaša reakcija na temu