Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BERNARDIĆ: Spreman sam otići, sutra ćemo o tome razgovarati na Predsjedništvu stranke

BERNARDIĆ: Spreman sam otići, sutra ćemo o tome razgovarati na Predsjedništvu stranke

U zadnjih 30 godina SDP je vodio Hrvatsku samo dva puta i u ta dva puta smo demokratizirali društvo

'Rezutat je loš. Spreman sam otići, sutra ćemo o tome razgovarati na Predsjedništvu stranke ali SDP i Hrvatska ide dalje. Idemo naslikati b sliku koju nam je ostavio u amanet' poručio je predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, čestitavši izbornom pobjedniku, HDZ-u i Andreju Plenkovću

'Dopustite mi da vam zahvalim, svima koji su izašli na birališta i glasali, bez obzira za koga. Odlučivali ste o budućnosti svoje zemlje. Preuzeli ste odgovornost. Želim zahvaliti svima koji su dali povjerenje našoj Restart koaliciji, za promjene. 

U zadnjih 30 godina SDP je vodio Hrvatsku samo dva puta i u ta dva puta smo demokratizirali društvo. Izgradili smo najmodernije autoceste, digli plaće i mirovine za preko 50 posto, dizali smo standard, jačali civilno društvo.Kruna našeg posla je bila kada smo Hrvatsku uveli u EU. Mi smo 30 godina na braniku osobnih sloboda, prava ljudi u borbi protiv nepravde, za sve one ugnjetavanje i takvi ćemo ostati i dalje. Vjerujemo u modernu i tolerantnu Hrvatsku, bez diskriminacije', kazao je Bernardić. 

Vaša reakcija na temu