Bernardić u Trogiru: HDZ ima kompleks predsjednika

Bernardić u Trogiru: HDZ ima kompleks predsjednika

'Izjava Milanovića je gesta neutralnosti', smatra lider oporbe

Predsjednik SDP- a i čelnik Restart koalicije, Davor Bernardić posjetio je Trogir gdje se družio s članovima i govorio o programu. Uz Bernardića su bili trogirski gradonačelnik Ante Bilić i koordinator IX izborne jedinice Franko Vidović.

Koja će imana na listi u Dalmaciji, Bernardić nije želio otkriti, tek je ponovio da će složiti po principu jedna muškarac, jedna žena.

Osim što je pohvalio Bilića za mjere u borbi protiv pandemije, Bernardić je ustvrdio da će naglasak dati na turizam i poduzetnike kojega je 'ova Vlada ugušila'.


Po dolasku se rukovao s članovima, tek je Ranko Ostojić pružio lakat kao znak pozdrava i uz smiješak dobacio 'po zagrebački'.

Upitan je i je li odluka predsjednika Zorana Milanovića kako neće na izbore, među ostalim, poruka i Bernardiću.

- Izjava predsjednika Milanovića je simbolična gesta neutralnosti. Naravno da je ta izjava izazvala kontroverze među HDZ-ovcima jer oni imaju kompleks predsjednika - kazao je.

Poručio je i da je važno  izaći na izbore.

 - Vidjeli ste kako je Hrvatska funkcionirala, 11 ministara otišlo zbog korupcije i kako je vladala 'žetončić koalicija' Plenković - Bandić - dodao je.

Iz izjava izdvojimo i da Bernardić smatra kako su se sva djeca trebala vratiti u školsle klupe ili nitko, ali da se tandem Plenković - Divjak izgubio u procesu donošenja odluka.

Također, podsjetio je i da je SDP tražio da se maturanti oslobode ove godine državne mature.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65976, "");
Pregledaj komentare