Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Beroš dobio masku s obilježjima Hajduka, poklon Torcide mu je predala Oparina supruga

Beroš dobio masku s obilježjima Hajduka, poklon Torcide mu je predala Oparina supruga

Navijači su pomagali u preseljenju bolnice

Ministar zdravstva Vili Beroš dobio je na poklon zaštitnu masku s hajdučkim i navijačkim obilježjima. Poklon mu je predala dr. Daniela Marasović Krstulović u ime navijača jer je Beroš između ostalog rekao u jednom razgovoru da navija za Hajduk.

- Nama je Torcida pomogla u seljenju bolnice, kako sam i koordinirala tada, tako mi je pripala uloge 'posrednice' u poklonu - objasnila je dr. Marasović Krstulović, inače supruga gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

Gradonačelnik je, podsjetimo, asistirao u angažiranju Torcide. Na odlasku pitali smo ministra da nam pozira s Hajdukovim obilježjem, ali je uz smiješak odbio.

- Nemojte molim vas uz navijačke rekvizite -  kazao je i otišao.


Vaša reakcija na temu